Massage

Den massage du får av mig kan var behandlande och/eller avslappnande. Våra kroppar får vara med om en hel del under dagarna och det sätter spår i kroppen. Var därför lite nyfiken på signaler du får ifrån kroppen och det kan vara att det stramar någonstans, du kanske har värk eller smärta av något slag. 

De signaler du får från kroppen och det du berättar guidar det mig till den behandling du behöver. Jag väljer ofta att kombinera behandlande med avslappnande massage för bästa resultat, ibland kombinerar jag också med stretch. All behandling sker i samråd med dig. 

Coaching

Vad kan du ta med dig till mig för att få coaching inom? Det finns inget du inte kan ta upp med mig. Det du exempelvis kan ta upp med mig är något som du upplever i ditt yrkesliv. Du är chef, du har ansvar för ett projekt eller så handlar det om en specifik situation du behöver en extern part att prata med.

Du kan också komma till mig med det du upplever i ditt privata liv. Du vill kanske starta en resa i personlig utveckling, prata om en relation eller helt enkelt ta en stund med mig för att hitta välmående, inifrån och ut.

Det vi pratar om är våra upplevelser, hur de uppstår och vad vi gör med dem eller inte gör med dem. Vi ser på dina medfödda resurser och hur du får tillgång till dem för att den bästa versionen av dig ska träda fram, oftare. 

Jag erbjuder dig ett första kostnadsfritt samtal.

Ett program för att ta människor från stress och ohälsa till välmående, balans och en fungerande vardag

Kontakta mig via mejl för mer information
peter@kroppsjalhalsa.se
072-230 18 49
Slaggatan 6F, Falun